Bilder som inte behöver någon undertext #1


Tyda drömmar...

Det finns ju de som påstår sig kunna tyda ens drömmar och mnar på att vissa saker betder vissa saker.

Då undrar jag vad fan de här betyder.

Jag och random bandylag är i moskva och spelar en match vi vinner och nästa uppgift blir nu att ta sig över tundran till någon håla som ligger inåt landet rejält. vårat färdmedel blir därför helikopter, vi är uppdelade i flera varav i den ena sitter 2 country sångare vid namn Jerry&Tom i en sönderskjuten sån här:
Svajjandes i sidled och upp och ner. De är muntra som aldrig förr och sjunger en sång som går ungefär så här.

We are like golden munks
We can be one or ten.
People see us everywhere
Or not anywhere.
Too see our customers
You have to come right here.
In the sky now in the sky
in the sky now in the sky.

Så nu ni alla Sol-Britts random zigenare och andra trollpackor vad betyder det här ? VA!!? VA!!?

Nu kanske ni lite klisché(?) *orkar fan inte kolla. -aktigt undrar om jag har druckit, och mitt svar blir bara igår och det var kul kain är här över helgen. Så ikväll blir det NH.

the survival of the fitest

Har börjat min mupp(rehab) träning idag. Började med en introduktion på gymet med kajsa med min sjukgymnast. När man får en sådan får man inte dra på allt för mycket så jag höll tillbaka och var fokuserad på att göra rätt för mig.
När introduktionen var slut fick jag köra själv en timme innan jag skulle på akupunktur.  Och det var först nu jag märkte det... jag var ju den enda 20 någonting åringen där... alla andra var ju fan pansionärer och kvinnor eller som man säger i sportsammanhang seniorer. Och för första och säkert enda gången i mitt liv fick jag uppleva känslan av att vara gymmets Biff och då ska man komma ihåg att jag inte direkt är i mitt livs form.  För nära relationer och samröre med studenter på senare tid i kombination med att jag inte kunnat träna har gjort att min mage kanske inte är i vm form direkt. 
så där satt jag i min ryggövningsmaskin och ögade ner konny? 68 och visade med min blick ja du konny här sitter jag och kör på 40 kg jag såg minsan att du bara hade 28. se på mig övning ger färdighet se´du konny, men det kommer inte av sig själv man lär ligga i vetu.

oj nu lär jag gå IT står med bilen nere och tutar bäst att dra innan man blir överkörd för hela helgen.

ikväll kommer kain det blir fett.

Confidence booster.

Man är ju inte perfekt det vet jag. Men det kan ändå vara skönt med en liten boost ibland och då funkar ju den här bilden perfekt i kombination med tanken blev ju inte som de här iaf.
tänk nu på det ni alla som har en måndag och jobb imorgon.. det kunde liksom vara värre.
Att vara någon av dom här ungarna eller ännu värre rent utav deras föräldrar. Haha



Morgon stund har guld i mun.

Morgonstund har guld i mun heter det ju.

Det gäller tydligen inte för alla morgnar. Idag till ex när jag man vaknar och känner att man lär kanske vattna draken inne på toan och staplar yrvaket fram till toan och öppnar dörren för att knockasav en bajsdimma och synen av IT's lillebror som sitter och morgonmysklämmer på morgonen.
Det är inte guld i mun dä ellä...


Vad jag inte vill att omvärlden ska se.

Det finns ju tillfällen när man kör bil sent på natten som man känner att kanske borde jag inte köra just nu för att man är trött och ögonen slår igen konstant, här finns det ju några saker som kan hjälpa en tillex klassikern dra ner rutan för frisk luft, sänka temperaturen. Funkar inte de grejorna går man testar man med att stanna bilen och gå fram och tillbaka i någon minut. När inte heller det här har någon inverkan återstår det bara att sätta i en skiva i bilen och dra upp volymen nära max och försöka leka rockstjärna. Problemet är att bästa skivan i min bil är typ absolute music 14 och enda låten jag kan så när är go go dools med Slide, Och inte någonstan vill jag att någon ska se mig när jag tok sjunger denna halvdåliga låten så lungorna spricker kl halv ett en söndagnatt när jag rullar in i falun. Inte nånstans.


Stridsvagn

Det är skitväder här som vanligt. idag var det rejält med slask på backen och det var dags för IT att pröva sina nya Meindl Vacum Pro MFS kängor.
Jag har ju själv ett par likadan så vi snörade på oss och gick ut i skitvädret. Och snabbt märker man hur roligt det är att ha riktiga tåliga skor på sig när det är skitväder. Inte nå småhoppande över vattenpölar här inte, nej man forcerar likt en stridsvagn rakt igenom alla tänkbara hinder. Och man trycker till lite extra i nedsättningen av foten när man passerar någon sopa i sneakers som sniglar fram längs trottoaren.

Länge leve kängor


What you learn in life.

Om man kittlar IT på morgonen så blir IT förbannad tillslut och man får gå upp själv.

Designern

Om ett gäng minuter drar jag och IT iväg till lokala Brädgården och handlar lite grejor till mitt hyllprojekt, kommer att bli grymt.

Bilder utlovas inom kort.


Fredagskväll

Ikväll blir det vuxenpoäng!!
IT har ansträngt sig som aldrig förr för att laga mat, blir någon schysst indisk gryta.
Men själv har man ju setat här som en riktig karl och nördat framför datorn hela kvällen. Och har även valt kvällens film



Ikväll är det världsordning.!!! MOHHAHAHA

Nej ärligt så vågar jag bara skriva så här när It är i affären. Vi vet alla hur det är.

Lurad..

Det började förra söndagen.. Var på stan och drog runt lite och helt plötsligt tittat solen fram för första gången sen jag flyttade hit till slätterna. Och genast kunde man föreställa sig fågelkvitter, t-shirt, glass och bara ben. Men framför allt kunde jag börja fantisera om golf, denna underbara sport som tyvär är latent under vinterhalvåret då man är en knegare av rang som inte har råd att ta 3 resor till spanien per vinter. Men Iallafall så blir jag så lyrisk att jag känner att jag måste stilla min golfabstinens något, då även jag inser att det inte blir något spel den veckan iaf, så jag köper mig en ny huvudbonad :



Men vad händer sen? jo... man åker hem till Dalarna för att jobba och vad är det för årstid där? jo inte är det vår iallafall, för där ligger snön tjockare än på hela vinter och självklart blir det utejobb hela veckan, så iställer för att glida i sin nya keps på golfbanan får man frysa som en hund oc spika panel i flera decimeter snö. typiskt. 

 Golf  inte golf

RSS 2.0