Det sjukaste ...



Det sjukaste programmet som visas på tv just nu!
Det går ut på att en grupp läkare diskuterar sjukdomar helt utan sammanhang och gör sitt yttersta för att se till så att folk ska bli så skrämmda som möjligt typ: "alltså jag är läkare och borde inte säga så här men influensan kommer den till usa så kommer vi dö hur  många som helst, för det finns liksom inget vi kan göra fast ni tror det. sorry att behöva säga det men.."

Lågvattenmärke

Någonstans i mitt huvud kan jag förstå att man på eursport visar damfotboll en sport som ingen har ett seriöst intresseför men som halva befolkningen intalar sig till att är intressant. 
Men att som jag hittade på Eurosports tablå idag att dom 09.00 visar :

Fotboll: U17-VM för damer, Nya Zeeland Gruppspel: Costa Rica - Tyskland

Det är ju för fan helt jävla sjukt det kan seriöst inte finnas en enda människa som tycker att det här är kul att titta på.. producenten för det här programmet skämms nog så fruktansvärt för att blivit tilldelad att ha med den här produktionen att göra så att han med största sannolikhet kommer säga upp sig idag.

Inget ont om tjejer som spelar fotboll det är jättebra att ni gör det.. men tyvär det kommer aldrig för någon bli intressant att kolla på för ni är helt enkelt inte tillräckligt duktiga.

Men det är bra att ni skaffar ett intresse så kan vi tillsammans kolla på champions league finalen tillsammans utan gnäll sen och så slipper jag bli tvingad att se på topmodel säsong 10 med ett gäng alienliknande anorektiker.



GE MIG

" Vanessa Hudgens, 19, ångrar inte att hon tog nakenbilden som nästan fick henne sparkad av Disney.

- Jag tror att allt händer av en orsak, säger hon. "

De här bilderna har tydligen läkt efter att hon skickat dom till sin pojkvän Zac Efron.
Det är ju nu hur tydligt som helst att han är en rikigt fruitcake då han skickat vidare såna högkvalitativa bilder!

Jag har iofs inte sett dom men det behöver ju ingen veta


Folk som tycker synd om sig själv

Läste en bok på morgonen här:
Den handlade om en kvinna som förskingrat närmare en miljon kronor från ett daghem.

Det var det vidrigaste jag läst på ett bra tag, det gör mig så förbannad att läsa hur hon tycker så förbannat synd om sig själv för att ha förskingrat dessa pengar, hur hon tycker det är jobbigt för henne att inte hennes kollegor kan förstå hur hon gjort det.
Hela tiden skyller idioten på ett köpberoende att hon Stulit pengarna för att hon fick lov att köpa en ny tröja.. vilken idiot.

Lyssna på dessa rader när hon reflekterar över när hon fått sin dom  att hör och häpna hon ska få betala tillbaka pengarna i form av skadestånd:

"Jag är mycket missnöjd med detta resonemang som säger att jag medvetet förskingrat pengarna...kanske hade rätten resonerat annorlunda om shoppingmissbruk funnits som en diagnos ?
Veckan därpå skriver metro om domslutet. Artiklarna är vinklade och hela sanningen redovisas inte. Det är aldrig någon som är intresserad av att höra min version pressen sätt att skriva gör att jag känner mig kränkt och jag förstår känslan av att vara jagad när revet går."

Nej Enkelt sagt

VILKEN JÄVLA IDIOT.
såna här människor har jag ingen förståelse för. Allt är glas klart du Ann-Britt Aldeman är en TJUV och inget annat du skulle fan sitta inlåst.
Gnäll inte, det har du fan ingen rätt till

Svar

Att vara en arbetarklasshjälte är ju underbart för att det är allt jag inte står för.

Att vara in placerad i ett fack av människor bestående av mestadels obildade personer utan stora ambitioner i livet.
själv tycker jag ju att jag är överkvalificerad i såna här fack och det känns gött att se ner på folk hela dagarna.
Det måsta ju vara jobbigare för en del av mina vänner (de som kallar sig nästa generations ledare och  att vara ademisktbildade personerr,) då dessa i sin omgivning måste vara de som står lägst i sin flock.

Riktigt är att jag själv inte är duktig på vare sig stavning eller svenska i allmänhet.
Riktigt är att det är jävligt kul när mina vänner tabbar sig nåt förbannat.


hmmm så där ja nu börjar den gamle dansken göra sina underverk... undrar vad fan jag har skrivit, jag tror fan inte ens att jag fattar sammanhanget i det här längre...


Jag var på banken igår skulle lösa in en check...
Fick iaf hjälp av någon för av ekonomstudent som praoade eller extra knäckte där... mer pretantiös och lam/tråkig männsika får man leta efter.. och jag njuter grabbar över att ni står där på samma sätt inom några år, slickandes förhopnningsvis min röv för bra betyg.




Request numero uno!

Har fått en till frågan att skriva om Hur det känns att vara en arbetarhjälte i en umgängeskrets bestående av akademisktbildade personerr, påväg rakt in i näringslivstoppen?

Jag insåg snabbt för att kunna svara på det är på ett bra sätt så är det bäst att jag aktiverar mina kreativa sida genom att dricka mig berusad för det är då jag är som allra bäst på att tänka..

så mina vänner nu tar jag till barskåpet!
over and out ni i cyberrymden!

Tillbaka

Jag ber alla om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett fruktansvärt bra tag.

Oxymoron! där coolt


Idag har jag monterat ett nytt badrumsskåp i vårat stora badrum såna jävla vuxenpoäng att köpa ett badrumsskåp för den första kronorna på lönen..
Alla ni studenter ni ligger efter

RSS 2.0