ungjävlar

varför tror ungjävlarna att dom bara för att dom är små, att de har förtur på de få leksakmaskinerna som står utplacerade på ikea? jag är väll exakt lika uttråkad som dem

Hjälte?

Nu, nu var det dags jocke hade suttit hemma i sitt pojkrum varenda kväll i snart 2 månader och tränat.
Men nu hade han blivit inbjuden till en FEST hos sin kompis Ulf, festen skulle vara en lördag kväll så Jocke skulle ha gått om tid till att finslipa detaljerna då han blivit bjuden redan på onsdagen, att han blivit bjuden så tidigt tydde enligt Jocke på att han nu var en av festens viktiga deltagare.
Dagarna gick och Jocke tränade och tränade, och tänkte samtidigt "jävlar vilken kung jag kommer bli, jag kommer få alla tjejer på den här festen, det kommer bli helt otroligt.
Kvällen kommer och han dyker upp på festen med Guran i handen och en av Fars skjortor han lyckats ta när pappa inte såg.
Efter att dom andra druckit några öl var, Jocke drack inget än ville ju inte riskera något, så var det iallafall dags han plockade upp gitarren och rev loss, han kände sig lite som maximus i Gladitaor ni vet "unleash hell grejen".
Bara för att märka att de andra kanske inte blev riktigt så tagna som han hade hoppats på, Jocke söker under hela låtet bekräftelse av någon i rummet men han blick blir mer och mer flackande och han blir så nervös att han sjunger fel på ett ställe, men räddar det med ett retard neeji och börjar på nytt bara för att åter misslyckas med att imponera. När texten är slut och därmed också låten försöker han rädda det med att bränna av ett galet egenkomponerat gitarriff men även det misslyckas totalt, och allt han får efter låten är 2 handklapp ett waow av ulf och ett väldiigt kort och koncist "bra" av random brud.



Ja: see for yourselfes


Knarr i Fjollträsk

Det låter kanske helt galet, men det var faktiskt vitt på backen när jag körde hem ikväll. Passaten jublade då han äntligen fick användning för sin nya alldeles för dyra hakkepelita sulor. Imorgon blir det bandy nice va

parkett i siffror

min dag i parkett siffror: 54 Paket 35 meter enkel väg 157,14 m2 1296 kg 1,29 ton 1 man tack

Dags igen

Kl är ställd till 04.45 och det snart äntligen dags igen.
Inte ens en cykeltur i går natt som slutade i vurpor och pajjade tummar kan stoppa mig nu, snart ska jag få jobba igen
JIPPI


Förfest

Det finns förfest så finns det FÖRFEST

Mardrömmar.

Dom kan vara jobbiga dom där mardrömmarna på morgonen här drömmde jag mardrömmar om mina nya bandy klubbor. Farsan min var snäll nog att åka till Sundborn igår och köpa 2 Vännersborg Snake 4:or. Men efter lite överläggning kom vi fram till att det inte var dom som jag hade sist.
det här plågade mig i natt i drömmen var de här klubborna typ jämnbördiga med det glada 80 talets sirius klubba (se bild.)



Som sagt JOBBIGT


Framgång

Varför ska man åka till månen när man istället kan göra så här?

Good Job

Var ju och kände på vad stadens nattliv hade att erbjuda en torsdag igår som alla vet.
Det blev i allafall sen var nog inte hemma förens 4, Stort tack till it som kom och hämtade.
jag slog iallafall upp ögen till slut vid 13 tiden och hamnade här vid datorn, jag vet inte riktigt vilken sida jag skulle gå in på egentligen men jag råkade iallafall snubbla in på Flashback.se väl där hade dom rubriken :


"Sniper Records byter ansvarig utgivare - den förra var homosexuell
Det har framkommit att nazistiska Sniper Records ansvarige utgivare, Björn Holström, har ett förhållande med en transsexuell person. Sniper Records har sedan igår en ny ansvarig utgivare."


Jag var för en bra stund (läs 10 minuter) inte riktigt säker på att jag hade vaknat upp i den riktiga världen och var någonstans lite rädd för att ha snubblat in i någon teleporttunnel igår när jag var ute, för sånt här händer fan inte på riktigt trodde jag. Jag kanske bara har sett för mycket film den sista veckan för att kunna tänka att sånt kan hända på riktigt. vad vet jag? Mamma dafgård ringer iallfall i kl nu bäst att sluta

hej svej leverpastej

edit : hittade den här som återknöt så fint till rubriken http://sniper-records.net/bjornholstrom.jpg

Den grävande journalisten GElay

Okej jag blev lite upprörd över sopan som pratade i radio,
jag menar hur fan kan man pratar så här: hade rhaaaapa i kanchee ett år eyy.... jag ska baaatla en snubbe haaajpat som faaan.. en 12 åring fraan forårten vi var rååa som fan haaade taxter...

Jag undrar verkligen hur han tar sig själv på allvar. Låter det så där i hans huvud när han sitter och tänker på vad han ska handla när han är på ica typ : Aaa shiiiit.. undrish om jag faan ska ta och kutta en korv och bah liksom kööra med eyn spagetthishh...  bäst att passa sig för Aina så  jag inte toskish om jag baksish den har ketcupishen.

Grabben var iaf någon Sebbe ifrån "Kartellen" vad fan det nu är.. och tog sig själv på väldigt stort allvar.
Som jag skulle säga en tvättäkta SOPA.


Förfesten

Här är drag! Det är jag datorn som är mutead för att någon sopa sände på p3 just nu..
Förfesten har en godipåse (coloflaskor) och en flaska whiskey... Jajemen whiskey cola man är ju en Rocker..

8 minuter till paradiset

Du öppnar dörren känner kylan slå dig i ansiktet du huttrar till i hela kroppen men sträckar fram handen vet vad du söker..
Till slut känner du den i din hand du pustar ut och det känns skönt att kunna stänga dörren om dig igen och känna hur värmen börjar komma tillbaka i kroppen.
Du öppnar behållaren och du börjar känna lugnet.
Du rör dig vidare genom rummet... vidare till Luckan, du öppnar och trycker in koden 0800, du hinner tänka "enkel kod med ack så effektiv". innan du åter stänger Luckan.
Du skyndar nu till datorn och kopplar i sladden i din nya mobil med alla de senaste funktionerna. Du kopplar upp och avvaktar...
Helt plötsligt plinger det till, du tänker "kan det vara möjligt, redan?" du skyndar åter igen bort mot Luckan och öppnar den, tar behållaren sliter av skyddsplasten och du kommer snabbt in i trans.
Världen tycks nu kretsa enbart kring dig, du hör inga ljud förutom dina egna rörelser.
Och tillslut känner du det... Du är hel.. du är..
MÄTT

Tack familjen dafgård TACK för att ni finns




bloggar från mobilenn 1337


experiment

Det kan vara så att det är sista gången jag skriver här inom kort.. för jag tänker nämligen ta del av ett experiment gjort av mig själv som går ut på att jag ska sluta med min antibiotika 1 dag tidigare än bestämt enbart för att jag vill kunna ta en öl imorgon kväll.

I dag var jag på restaurant med its mormor och morfor jävligt stämmning att inte behöva laga middag!
på grund av omständigheterna med min medicin Emelis plugg och att dom skulle köra vidare till öland i kväll/natt
så blev det så att ingen av oss drack någon alkohol, kyparen kollade då lite konstigt på sig och man kännde nästan att man fick lov att ursäkta sig för att man inte tog in en Bärs..

Är det verkligen det normala att går man på restaurant så ska det fan drickas.
Enligt mig Ja!


Where I didn't picture myself

Nu har jag fan städat hela morgonen medans It har varit i skolan. Det är något riktigt ordentligt fel med den bilden.

För att skapa balans i universum så påminner jag om de gamla goda tiderna idag, med hjälp av den här :


Gus hör av dig så att jag vet att det inte är du

Från Internet "Gus förlorade kampen mot cancer "


Va Fan liksom
 Mercy kill någon


Nörden

Har inte skrivit några inlägg den senaste tid (läs dygnet). Det är på grund av att jag blivit helt uppslukad av en annan aktivitet.
Det är en form av skattjakt som kallas geocaching det går ut på att man med hjälp av en Gps mottagare letar efter saker som andra "spelare" har gömt någonstans. När man väl hittat den går det enkelt ut på att skriva sitt namn i behållaren (skatten) och gömma den på samma ställe för någon annan att hitta den.
Som vanligt när jag gör något så förstoras jag ju upp allt så det har varit helt naturligt att inte göra något annat än det här sen igår. Vilket i sin tur har gjort att jag självklart har fått lov att skaffa en ny mobitelefon med en gps mottagare i så jag är nu stolt ägare till en jajemen det är en HTC Touch Diamond!
and its MINE!!!!

Mohaha

Jag gjorde det jag öppnade en ny kallestub innan den gamla var helt slut.... Med flit
MOHAHAHA

Att göra när man har tråkigt

ag har ett jätte bra tips till alla er som inte har så mycket för er.
Skaffa en hund, Nu menar jag inte vilken hund som helst utan en hemligkompis hund.
Förslag på vad man kan göra med hunden:

Mata den när du sitter och äter med andra (läs flickvän)
Gå ut och gå med den och stanna och vänta på att den kissar
Vissla på den när du är ensam.
Skäll på den när du tappar tallriken i golvet och hunden försöker slicka i sig av resterna.

Allt det här leder iaf att till att din flickvän blir extremt irreterad och du får datorn för dig själv.


Allt var bättre förr.

Ja det är sant som man säger:

Kraven var inte lika höga förr... för att något ska bli omtalat som grymt häftigt och bra så krävs det näst intill ett underverk.
Annat var det 1973 då det här:   var vad som krävdes för att det skulle bli underbart i folkmunn.
En regnbåge som går över i gråskala igenom outlinen på en pyramid.
73 då var det här fan magiskt folk stirrade sig blinda på det här. Känns som att det tyvär inte går idag

Det är kanske läge nu

Ja precis kanske läge att inse att jag faktiskt inte behöver ligga kvar i sängen längre bara för att jag är sjukskriven för en hand ... Så nu alla där ute jag drar och handlar

jämställt

Vart är alla jämställdhetsförespråkare när man behöver dom.
Det är tydligen självklart att kvinnor ska ha samma lön som vi män.
Att dom ska ha samma chans att bli chefer som oss.
Det är Gudrun framme och förespråkar jävligt hårt men tydligen är det helt okej när jag som man blir diskriminerad när det kommer till vem som ska ha det tjocka vintertäcket nu när kylan kommer. Här är det tydligen självklart att jag får det tunna och får frysa som en hund.
Jämställt skulle inte tro det


Sjukvården...

Det var uppföljning på mina fingrar idag..
Hade en tid vid 14 hos vårdcentralen sen blev jag skickad till röntgen på US och var tillslut inte hemma fören kl 20.
Det visade sig iallafall att jag hade en fraktur i lillfingret eller "Femman" som det tydligen heter på sjukhusspråk.
Generellt sett måste jag säga att det känns som att det råder en fruktansvärd ineffektivitet på sjukhus och saker och ting måste kunna göras snabbare.. men det är bara vad jag tror.

I väntrummet fick jag lära mig lite saker av "Jag har ingen aning om hur jag kom hit ochjag bor 4 mil bort Peter" i väntrummet.

  • Att om man jobbar i norge om snickare så jobbar man 12 dagar sen är man ledig 9.
  • Att det är förbjudet i prata väntrum.
  • Att killen som skulle köpa godis ur godismaskinen ser lite bögig ut
  • Att ingen röker längre i sverige
  • Att det är förbannat svenskt att inte prata med andra människor

Så Over all en jävligt givande dag


klubbor

Var iväg och skulle spana in ett par nya klubbor idag men i den här jävla sydstaten finns ju inget utbud så hittade bara någon kosa klubba med ett rejät överpris på 620 kr så fick lov att beställa hemifrån falun. Och har nu bestämt mig att det blir även 2 st. OPTIMIZED NANO SNAKE/GRID

kommer att bli kung, jocke hedqvist släng dig i väggen

It...

It försöker tvinga ner mig i tvättstugan imorgon bitti.. panik råder hur kommer jag undan.
Ska nog ringa sjukvårdsupplysningen för att få intyg på att det inte är bra om man är sjukskriven
Jag tänkte ju se be kind rewind på morgonen liksom

Förbannad

ringer till vårdcentralen, efter en stund kommer man fram till standard frågorna,
Och jag får frågan när är du född?
jag svarar då helt riktigt 19860612. blir tyst och hör i andra ändan luren en arg röst säga "aaaa och mer" som i när jag mer är född, Jag insåg ju att hon var ute efter mina fyra sista siffror men jag bestämmer mig för att jävlas lite med henne och svarar istället "Jag är inte riktigt säker men jag tror det var omkring kl kvart över 2 på natten" mitt skämt går dock inte hem och kärringen blir sur och frågar om jag verkligen vill ha en tid där imorgon trots att jag borde gå till vårdcentralen i falun och menar på att jag borde vara tacksam. så hon får väl mina sista siffror tillslut. Men jag hoppas att hon lärde sig


Sjukskriven..



Det var vad som blev resultatet av en oförsiktighet med spikpistolen.

Det var iaf mycket trevligt på akuten, innan min ankomst så hade jag ringt och frågat om jag kunde komma. Så när jag väl kom dit så visade jag upp handen och man sjuksköterskan springer iväg och man hör henne skrika " Han är här nu" sen blev det snabbt in ett rum, där jag blir välkommnad av hela kvällskiftet som var nyfikna på mig och det togs kort med mobilkameror och härjades,. Efter mycket om och men med uteblivna bedövningar  diskussioner om verktyg som skulle användas (en sjuksköterksa kom in med diverse rotstiga tänger bla)  så drog dom ut spiken, och jag donerade den efter lite övertalning till nynäshamnsakutens wall of fame.
Nu har jag fått fler tabletter och jag börjsr bli lite smått trött på alla tabletter man äter nu, med rygg och allt vad det är och självklart hindrar de nya en från att dricka alkohol i 10 dagar.

och så har han presenterat sig

Det tog nästan fulla 90 minuter men strax innan domaren blåste hårt för sista gången i pipan, så lyckades nyförvärvet göra mål i sin debut i den grön/svarta tröjan. reaktionerna dröjde inte länge då han gick direkt in starelvan i morgondagens viktiga match.


RSS 2.0