Inne att vara trasig.

Hur kan det vara mode att ha ett fel, för det är ju det man har om man behöver glasögon och bli en Foureyes.
när man går på stan nu förtiden kan man ju liksom se på folk hur pass nöjda dom är över dom lyckats lura alla att dom faktiskt har dålig syn med sina designade fönsterglas brillor.
Vilka fel är okej att fejka bara för att inne? och kan man bli Moderiktigt inne i alla kategorier bara man har rätt grejor?


Kommer jag vara cool och inne fast jag inte är gammal och halvt rörelsehindrad bara jag glider runt i den här.
Nej Kulturelit människor som fejkar synskador spelar nog i en egen liga när det gäller sorglighet.


Reklamfilm

Kändes som om jag var med i en igår.
Vaknade vid 6 ungefär efter att man drömt den klassiska drömmen om att ma står i en fors med vatten som bara rinner in i munnen, Panikar ut ur hytten snubblar fram till trapporna och hittar den där magiska röda läsk automaten, fiskarmed högerhanden i fickan och drar upp en guld tia slåt på Coca Cola knappen. Och fan Cola har fan Aldrig smakat bättre.
Sen var det bara att ta itu med vad fan man gör på båt där allt är stängt och alla sover kl 6 på morgonen.

Men det, det är ju en annan historia


Nyköping - Linköping 30 tim?

"Jag ringer när jag kommer fram" personen bedömt i nyköping vid tillfället. Detta var 30 timmar sen.
Hoppas det inte hände nått.


Nu drar jag iväg som den working class hero man är igen, och är nog inte tillbaka till bloggen igen förens lördag tyvär


Hållbara produkter.

Jag är ju som ni alla vet och har märkt en väldigt bra människa, och det står jag för inga problem.
Det gör ju att jag när jag har chansen och valet alltid tar det mest miljövänliga alternativet i till.ex mataffären, rättvise märkta bananer ALLTID närodlad potatis när den finns även fast den kostar 3 gånger så mycket, och nu senast självklart den komposterbara plastkassen på ICA fast den är dyr och IT och jag inte direkt toppar inkomst listan här i Sverige. Därför gör det mig riktigt ursäkta inte uttalet jävla förbannad när "Chef Göran" och "Konsult Eva" Armbågar sig fram till den billiga brasilianska regnskogsskövlande oxfilen som är 50 kr billigare kilot, och inte ens reflekterar över att det nu faktiskt finns en ny påse in town. Bara för att dom minsann ska ha råd att åka säkert i en stor Terränganpassad bil för att slippa bromsa i farthindrena efter att dom hämtat snorungen på dagis.
Nej skärpning, Jag kan fan inte rädda världen ensam.

Djur äger




Jag skrattar som ett Retard själv

Jänkare och ålder

Snubblade in på The Fast and the Furious: Tokyo Drift och reagerade direkt på att han som spelar huvudrollen Sean i filmen inte riktigt såg ut vara i den ålder som han utger sig för att vara, under 16 eller 17, efter en snabb kick på IMDB blir det bekräftat då han visar sig vara 82:a och då filmen var från 2006 betyder det att han var 24 år då den spelades in.
Fan inte ens Anna Blindchick Bergholtz blir ju fan lurad. Sen att det verkar vara världens skit film är ju en helt annan histora. Förlåt Min vän messer jag vet att det är din favoritfilm


Vad fan är grejen?

Nu så här i juletider fylls ju hyllorna i affären med pepparkakor, vilket är väldigt trevligt enligt mig jag menar det är ju gott.
Tydligen duger det inte längre med bara pepparkakor nu för tiden för medelsvensson har hittat en ny överlägsen combo som verkar vara helt oemotståndlig.
Det går inte att nämna order pepparkaka idag utan att den man pratar med avbryter dig med "Ja men har du provat att ha på grönmögelost? Jag vet att det låter skitäckligt men det är verkligen jättegott" och får det att låta som om dom just förklarat meningen med livet för dig och kommit på den helt på egen hand.
Nej Svenssons ni var inte först med det här... jag har hört det förut och seriöst så gott är det inte faktiskt bara lite sorgligt att man försöker ha fest på pepparkakor som man kan köpa på rea för 10 kr hinken, det kan liksom inte bli pampigt.

Officielt

Nästa torsdag blir det sjöslag/firmajulbordskryssning. Alla som känner mig vet hur pass bra det kommer bli!

Wish me luck


RSS 2.0