Monstret

JAG ÄDET MÄNSLIGA SPÖKET JAG ÄR INTEFALIG MOT DÄJ.
MENÄ DU ÄR DUM SÄ BIRJA ARJ.
MN Ä DU INTEW ÄÄR DUM SÄRJG INTEFAIG.

utdrag ur Det mänskliga spöket skriver av mig själv årtal oklart.

King of Cars

Var uppe hos Saab handlaren i stan i dag för att kolla efter en bil.
Jag kommer in genom dörren till den nyöppnade bilhallen och blir mottagen av en snubbe som med; Fet guldlänk på handleden, trött kavaj, tänker jag efter hade han nog en guldtand och sist men inte minst det självklara lismande leendet.
Det var tydligt att den här killen hade sett lite för mycket på King of Cars, och samtidgt trott att männsikor är lika blåsta och lättlurade som amerikaner är på tv.
Man pressade sig verkligen för att inte bryta ihop av skratt när han började med sitt " Ja och jag kan ju fixa bättre ränta en banken, hade faktiskt en snubbe inne i förra veckan som gått till HSB istället och fått större kostnad" tugg

Säger bara till alla ni missade något.


Ny punkt som kommer att komma tillbaka.

Okej så här kommer det att gå till!

Har märkt att det finns en massa folk därute i cyberrymden som sitter och leker videoredigerare och annat som verkligen förtjänar en rättvis recension av mig.

Idag har jag alltså snubblat över den här videon

Man måste ju fråga sig vad det är för läskig jävla pedofil/massmördare som har gjort den här videon:
Och svaret kommer här.
 (edit:tyckte det var bättre om bilden faktiskt var med)

Det här är då Mitch siegfridsson 37 år gammal från Judith Gap, Montana
Mitch bor här i sin trailer med 3 katter och en boaorm
sysselsättning oklart men hans dröm är tydligen att bli Kung Fu lärare.
Mitch klär sig gärna i sin avlidna morskläder när ingen annan ser, vilket någon aldrig gör då han inte har någon irl kontakt med folk.
Mitch dricker bara mjölk ur klassiska amerikanska mjölkdunkar, självklart Low fat.


1. Hund eller katt? Katt
2. Grön eller röd? Röd
3. Gå eller cykla? Gå
4. Varmrätt eller efterrätt? efterrätt
5. Tv eller dator? DATOR
6. Båt eller flyg? --- aldrig testat något men tycker topgun är bra
7. Hamster eller marsvin? vad är skillnaden
8. Äpple eller banan? Äpple
9. Lägenhet eller villa? Villa

Sen att ungefär 16 timmar av hans dygn går att lira sims är ju övertydligt.



Men detta är bara vad jag tror


Jobbet...

idag lyckades man ju inse att man gjort ett badrum ungeför 1.5 m2 för litet.. skulle ha blivit lite småjobbigt för kunden att skita när toastolen slickade väggen. skulle ha varit en kul om man inte kommit på det så här tidigt.. hyfsat imponerad chefen skulle ha blivit.

Det hela fick mig att inse hur pass bra man är på att ta kritik iaf.. T påpekade det och medans jag stod med en spikpistol laddad med 90 spik i handen och min första tanke var att skjuta fast han i taket ta en gaffatejpsrulle och tryckaner i halsen på han. Men det slutade med att dom andra gick och fikade medans jag tog fram tigersåg och sågade, slog med slägga, sparkade och slet tills vägg jäveln kom ner. På något sätt håller hela väggen fortfarande ihop i reglarna när jag bär ut den.
Så fortfarande 15 minuter senare riktigt jävla förbannad med en vägg på 2.40 * 2.00 m släpandes ut genom ytterdörren.. Med diverse olika svordommar kastandes ur munnen så möter man en rejält chockad kund med sina döttrar på uppskattningsvis 5 och 2 år med sig.
TRYCKT stämning? ja lite iaf


Bandy

Var och tränade bandy nyss, Sjukt roligt är det men jag är fortfarande inte nöjd med hur jag åker skridskor.
Det kanske inte är så konstigt då jag knappt åkte något alls föra året. jag hoppas att det är bara är tillfälligt för jag behöver bli sjukt mycket bättre om det ska bli bra i vinter.

fan vad trist med ett seriöst inlägg det ska jag sluta med direkt.


golf

Ska nu och rangea lite med min mor med målsättningen att fixa till hennes sving, vilket lär bli lika ungefär lika enkelt som att lära ett äppelträd att få päron istället...
Wish me luck

Bara lite till

Var ute och plågade mig och med det menar jag plåga som i att den där tårtbitan från tidigare nu sitter mellan varenda tand. Jag märkte iallafall att jag hela tiden hade Lite till att ge varje gång det kom en uppförsbacke Hur trött man än är så kan man alltid pressa sig lite till.
Det här fick mig iallfall att tänka på hur det kommer sig att det här bara funkar på såna saker som inte alls är fräna.
Exempel: jag är ute i mitt feta Craft ställ och plågar mig s¨å jag antagligen låter som en gris på väg ner i hissen till gaskammaren, ingen ser mig väl fan där och tänker "FAN vilken kille alltså, jävlar vad han orkar" utan mer vad fan håller det där säret på med?
Utan verkligheten är den att när man bara ska ge Lite till på saker som ger respekt så som att lasta på lite mer på bänkpressen på gymmet, eller att när alla på förfesten ser på när du minsann ska ta dom där sista 2 dl rent ur flaskan innan krogen så slutar det alltid med att: Det smäller till över bröstet så fort du fått av stången, och någon av dom där kolla grabbarna med bandana får kommer och hjälpa en med ett riktigt lismande leende. Eller att du vaknar upp på söndagen och inser att du faktiskt dragit någon slags "erik pryds Call on me dans" på fullaste allvar inne på krogen.

Däremot när Lena handen och en själv har quality time och man bara pressar sig lite till och lite till hela tiden. Då mina vänner då är man fan svårslagen, en riktigt jävla hingst är fan vad man är.
Problemet är väl att man kanske inte vill att folk ska se det heller... fan.


Introducering av "it" eller Hon

Skulle springa hem från jobb idag men bristen på självdiciplin och andra omständigheter fick mig att åka fika istället...
Så när jag väl kommer hem så ringer jag Hon för att gråta ut och få medlidande att jag nu måste ut i mörkret och vara rädd. Men vad får man tillbaka jo typ "Gör det det kan du behöva tugget" vad fan menar hon jag är ju för fan lika gudomlig som Hercules ffs. (heter det så?).
Den här bristen på empati från "IT"s sida har fått mig att fundera på att börja blogga om vårt sexliv. kanske vore något för allmänheten eller vad säger du(menat to She who should not be refered to by name) Iallafall kanske det lockar lite fler läsare om inte annat bra ide som fan...

Men ska iallafall ut och springa nu!
Kvällens outfit blir Craft ställ modell längdskidor färg Svart/grå.  KAIN DET ÄR SOM EMYS BLOGG LOL KVÄLLENS OUTFIT!!

Jaja ses sen


Retorik

Min första och mest trogna läsare gav mig idag ett smeknamn i form av Retorikern.
Det är något alla som läser denna blogg ska komma ihåg att vill man läsa något som är förståligt och vettigt från början eller för idioter som inte tänker som jag så lär ni bli besvikna men god lycka till er alla iaf.

Fråga:
Varför har Agnes i sin nya video 2 st 12 åriga killar som leker gangsters/kobe bryant/ dansare som hangarounds?

Jag signar fan ut nu! haha signa bög man är då


Kvällens Video

Radion stod på på jobbet en dag förra veckan och jag hörde någon önska "Kid Rock - All summer long" med motiveringen att den var så himla härlig sommarlåt. Det var inte det i sig som fick det att koka utan det där äckliga stockholmiska över det dels dialekten, men det roliga var att man hörde på uttalet hennes att hon var helt övertygad att hon introducerade den här låten till sverige och radion. sån idiot!

Iallafall: det är ju självklart inte den videon som är kvällens Video , en annan försöker ju vara originell..
Utan det blir ett orginal som blir blir historiskt med att bli kvällens video idag
Alan Jacksson - Chattahoochee

Säger bara : Don't hate the player


Innelistan

  • INNE
  1. Brad Paisley
  • Ute
  1. Folk som försöker vara originella ( Edit: enligt mig underförstått att man försöker vara originell genom att sätta Brad Paisley på Innelistan, jag menar vadå fjant igentligen. Genier är dock ofta missuppfattade) 
  2. Hip-hop
  3. Jag igen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0