Cl Final

Alla Bloggar säkert om att de ska se Cl-Finalen nu.
Så jag kan berätta om att jag i måndags morse såg en varelse med väldigt skönt liv. Vad jag såg var en Ko som vaknade och därmed ställde sig upp och inom loppet av 1 sekund så hade den börjat äta, vilket den säkert fortsatte att göra resten av dagen.
Skiljer sig lite från GElays verkligenhet slit och kång 24/7 liksom inge idislla

Trötthet

Efter att ha utklassat allt motstånd på golfen idag, känner jag mig lite trött och har beslutat att inte åka upp till Falun förens imorgon bitti, vilket jag bittert kommer ångra kl 04.45 som klockan är ställd på.
Sitter just nu och går igenom packlistan inför resan och märker att minst hälften av grejerna saknas, funderar allvarligt på att skita i hela grejen och bara sola på Gullnäs i sommar.

Årets första dopp

Igår kväll lagade jag zlask och It lite mat på kvällen, senare bestämde sig Zlask och jag för att dra till golfbanan och strosa runt lite med hopp om att hitta någon golfboll ligga borttappad.
Det slutade med att jag står helnäck i ett vattenhinder på en par 3 och slänger upp golfbollar till Zlasken som står på torra land och njuter. Facit blev 75 bollar varav 11 fina Pro V1. Inte illa för att Lördag när alternativet var kolla på en Wahlgrenare göra bort sig i Hundtricket.

Spons

Idag har jag inte köpt något, känner mig ganska nöjd.
Däremot har jag hittat grejor för runt 10-12 tusen som jag måste/vill ha till resan över Atlanten.
Så alla (läs kain) som vill donera pengar eller skicka freebees till mig är välkomna.

Inte som på Teve

Var in på akuten igår för att vårdecentralen vägrade ge mig en läkartid här uppe i Falun eftersom jag numera är skriven i Linköping.
Mitt besök drog ut på tiden så jag blev kvar i nästan sex timmar. Man kan lugnt säga att det inte var de mest actionfyllda timmarna i mitt liv.
Varje gång man hörde dörrarna gå upp i entren hoppades man få se Dr. Green  inspringandes brevid en bår med en blodig mamma med tragiskt historia. Men istället kliver Majvor 73 in haltandes och sitter kvar länge och väl i incheckningsluckan bara för att ha någon att prata med. Nästa gång dörren öppnas blir ens fantasier avbrytna av att det gamla paret diskuterar hurvida dom ska välja "stark kaffe" eller vanligt "färskbryggt kaffe"

<inte blir det nå häftigare att vara sjuk när vårdgivarna inte heller fyller ens fantasi eller tv kriterier.
Mitt facit igår blev: Sjuksköterska 50+ som hatade sitt jobb, tog ekg och blodtryck på mig; och bekymrade sig inte alls för att hon blötte ner hela mig med sina sprayflaska när hon skulle sätta fast sugkopparna till ekgn. Läkaren blev som vanligt en hårig manlig invandrare som inte vågar fråga vad han sa. (inget fel på hårig manlig invandrare men inte min fantasi läkare).
När jag till slut ska ta blodprover knackar det på dörren och in kommer en medelålders kort, tjock bög inrullandes på en vagn och njuter i full grad när han får sticka hål i mig.

När blev det för mycket begärt med lite blod, sirener, krockar i hissen, skrik, korta kjolar på läkarstuderande, virriga mental patienter, rymmningar och lite goa hot och stämmningsansökningar?

Igår var nog värsta skadan en kille i 20 års åldern som haltade, och snyggaste kvinnan hon i luckan som kanke faktiskt kan har varit snygg för 30 år sedan innan 3 barn och 2 skillsmässor.

Fylla år

Idag är det anledning att fira ordentligt för jag har nämligen fått ett extra år.
Igår fyllde en jämngammal kompis år och när jag gratulerade honom på 24 års dagen talade han om att han faktiskt bara fyllde 23 och efter lite eftertanke så visade sig det stämma. Jag fyller med andra ord inte 24 i år utan 23 vilket gör att jag får leva som 23 åring i år igen. SKÖNT.


RSS 2.0