Längdskidåkare

Jag och vapendragaren Zlakke kom just fram till att det är längdskidåkare man ska vara. Man tränar ca ett gäng timmar varje dag för att sedan ta in på hotellet och dra på pay per viewn (som man bergis har mängdrabatt på) och njuta ett par timmar för att en gång i veckan ta ut sig ordentligt.

Dagsprogram
¤Vakna
¤Käka hotell frukost buffé
¤Upp och softa på rummet
¤Kanske kolla pay per view
¤dra ut och träna
¤Tillbaka till rummet och pay per view
¤Middag
¤Pay per view
¤Pay per view
¤Pay per view
¤Slagga


* inte undra på att de är vältränade

Primitiv Apa

Kom åkandes med firma bilen idag när jag får syn på Its lillebror som står och hänger med nån polare och kastar snöboll på en tjej, Jag slår på tutan för att få hans uppmärksamhet och, ja hör och häpna; ger honom fingret av ren reflex.
så pass utvecklad i mitt kroppsspråk är jag.
Riktigt stolt känner jag mig också, förlåt mannen

Fynd

"Näst små brännvinsglas är kyskhet det jävligaste jag vet" - Ärkebiskop Anton Niklas Sundberg

Hittat på baksidan av en tavla jag köpte på stadsmissionen idag


Ensam hemma

Efter lång planering och väntan så blev det äntligen tillfälle för ett litet inrednings fix, tyvär så tror jag att jag inte kommer att få ha kvar det så här fint när It kommer hem fårn jobbet.

Men visst blev det bättre?

Före:


Efter:


Jobbigt läge.

Ponera att du får ett riktigt fult barn, då kommer det komma en dag då han/hon kommer och säger - Mamma/Pappa är jag ful?
Vad fan säger man då om det är uppenbart för dig och ungen att så är fallet. Man kan ju liksom inte ljuga för dom små liven. Vad vore det för sätt att uppfostra sina barn på?

Lämnar bions värld

Var och såg filmatiseringen av "Män som hatar kvinnor" igår.
En film som svenskar tydligen tycker är enormt bra, vilket den inte var.
Tjuvlyssnade på andras diskussioner om filmen på vägen ut och det var det där klassiska riktigt trötta kommentarerna som är standard nu mera på svensk film sen Arn filmerna kom:

"Ja den var ju bra fast den var ju inte riktigt som boken."
"Hon/han såg inte ut som jag hade tänkt mig"
"Bra för att vara svensk"
"Boken var bättre"
bla bla bla

vad fan inte betyder de här omdömena att man sen går till sin bästa polare och säger : " SE DEN!!! den får en 4:a av mig lätt"
Vilket svenska folket måste ha gjort då helt sjukt många människor redan sett den.
Men det var inte det här som gjorde mig mest irreterad utan det är Svenska biopubliken måste ha världens sämsta humor.
Följande är hiskeligt roligt i deras ögon:
Lisbeth Salander (Naomi Rapace) kommer för första gången in stuga där Mikael Blomqvist arbetar, hon går raka spåret in och ser sig omkring och hör och häpna hon sätter upp en lapp med lite tejp på väggen.

Att det kostar 110 kr att gå på bio är inte anledningen till att jag kommer sluta med det, utan det är på grund av er svenska folket som jag inte någonsin kommer kunna njuta av en film på riktigt stor skärm igen.

Ansvarsfull familjefar

Min böna är på jobbet idag och senare ikväll ska vi på bio, så vi bestämde någonstans att jag skulle bli ansvarig för att handla och förbereda maten för ikväll då vi inte kommer att kunna äta förens vid 9 snåret. Det här hände tyvärr inte och nu sitter jag på en middags öl och lite skate 2 hos Zlask. Man bara älskar att vara en ansvarsfull familjefar.

Tecken på att man är lite kanske lite för bekväm med sin käresta

Kom hem en en fredag kväll för en vecka sen, och upptäcker att tandborsten är glömd i falun.
Det rätta i ett sånt här fall är ju att borsta med fingret alternativt att inte borsta alls. Men istället får jag syn på Its tandborste som står i koppen och tänker "ähh det är väl skit samma" så nu har jag provat det också och jag är nog inte speciellt stolt över det heller.


RSS 2.0