Hjälte?

Nu, nu var det dags jocke hade suttit hemma i sitt pojkrum varenda kväll i snart 2 månader och tränat.
Men nu hade han blivit inbjuden till en FEST hos sin kompis Ulf, festen skulle vara en lördag kväll så Jocke skulle ha gått om tid till att finslipa detaljerna då han blivit bjuden redan på onsdagen, att han blivit bjuden så tidigt tydde enligt Jocke på att han nu var en av festens viktiga deltagare.
Dagarna gick och Jocke tränade och tränade, och tänkte samtidigt "jävlar vilken kung jag kommer bli, jag kommer få alla tjejer på den här festen, det kommer bli helt otroligt.
Kvällen kommer och han dyker upp på festen med Guran i handen och en av Fars skjortor han lyckats ta när pappa inte såg.
Efter att dom andra druckit några öl var, Jocke drack inget än ville ju inte riskera något, så var det iallafall dags han plockade upp gitarren och rev loss, han kände sig lite som maximus i Gladitaor ni vet "unleash hell grejen".
Bara för att märka att de andra kanske inte blev riktigt så tagna som han hade hoppats på, Jocke söker under hela låtet bekräftelse av någon i rummet men han blick blir mer och mer flackande och han blir så nervös att han sjunger fel på ett ställe, men räddar det med ett retard neeji och börjar på nytt bara för att åter misslyckas med att imponera. När texten är slut och därmed också låten försöker han rädda det med att bränna av ett galet egenkomponerat gitarriff men även det misslyckas totalt, och allt han får efter låten är 2 handklapp ett waow av ulf och ett väldiigt kort och koncist "bra" av random brud.



Ja: see for yourselfes


Kommentarer
Postat av: Taxi sthlm

Är det taxi sthlm?

DU SUUUGER!!111

2008-11-25 @ 19:45:50
Postat av: endumen

Haha! Det där är min gamla granne i Heden. Sjukt! Fick lov att fråga syrran som bekräftade att det verkligen är han, lilla Jocke. Han och vår far är polare.

2008-12-09 @ 14:08:50
URL: http://lovely-limpan-not.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0