DCMF och Top Of The World Highway

De senaste dagarna har jag och Emelie varit på Dawson City Music Fest. Vi var där med Cam, Ray, Grant och Carpet.. blev många öl och mycket bra musik i 3 dagar innan vi igår åkte vidare mot Alaska på The Top of the world highway. Den här vägen går mellan Dawson City och Tok, Alaska, det är mestadels grus så ofta går det inte snabbare än 50 km/h men den går verkligen på top of the world, då den verkligen letar sig över bergstopparna och inte nedanför dom. 
Det är otroligt vacker och väldigt roligt då man känner att man är verkligen i vildmarken, halvvägs till Tok åker man igenom samhället Chicken där det bor 36 människor och stadens industri är att sälja typ t-shirt,magnet, klistermärken och allt annat skräp med texter som typ "I got laid in Chicken" på.

Just nu sitter vi I Anchorage Alaska där mer än hälften av Alaskas invånare bor, imorgon bitti åker vi vidare till Homer alaska, sen förhoppningsvis mot Whittier för att ta båten till Valdez och sedan köra mot Whitehorse igen via Tok och Haines Junction.

Hörs

Kommentarer
Postat av: uf

Avundsjuk, jag är så avundsjuk !

2009-07-21 @ 07:55:05
URL: http://gelay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0