Delmål Whitehorse

Andra morgonen i Whitehorse nu...
Resan hit från Muncho Lake var lång men bra, vi stannade i Liard Hotsprings och badade efter ca 1 timmes körning på morgonen, det var varmt som fan men tyvär var det mygginvasion så man fick se till att röra sig konstant när man inte var i vattnet.
Andra Stoppet blev Watson Lake där vi kollade in the sign post forest. 65,152 skyltar från jordens alla hörn var det där när vi var där och det ökar konstant då det är folk som passerar som sätter upp sina egna skyltar.
Annat än det så stoppade vi inte mer än för de ca 40 buffalos vi såg eller de 5 björnar vi såg. Så nu har vi totalt sett 16 björnar eller jag 2 mer då. :D.
Första dagen i Whitehorse igår blev en snabb sightseeing för Emelie med mig som guide, och sen middag hos Bengt på kvällen med Dianne, Bengt, Becky, Neal, Emelie och jag. 
Här i the Yukon är det tyvär en massa skogsbränder nu vilket gör att det är dimmigt av all rök så man kan inte riktigt se det vackra landskapet. igår regnade det dock lite så man får hoppas att det lättar upp lite.

Tjo

Kommentarer
Postat av: uf

Tack för uppdatering, hälsa pettersson family

2009-07-10 @ 19:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0